Saturday, 4 July 2015

Cik Jah tailor dan Kak Gayah cookies, burning the midnight oil ke kome?

Amboi amboi amboi...

Musim-musim raya ni makin sibuk lah Kak Jah jahit baju raya dan Kak Gayah bakar biskut raya customer ye. Maklumlah tinggal 2 minggu lagi nak raya. Tak menang tangan kan. Mana nak jahit baju dan bakar kuih, nak jaga laki, nak urus anak... Lepas berbuka, orang lain boleh berehat-rehat buat amal ibadah, Cik Jah dan Kak Gayah sibuk menjahit dan bakar biskut. Penat sangat rasanya...kadang-kadang sambil menjahit boleh terlelap, sambil bakar biskut boleh berdengkur. (apakah ?)

Ahaaa...

Tahukah anda, bahawa Shaklee ada 1 produk yang bila minum, mata terus buntang tak ngantuk lagi. Lepas minum, tenaga datang mencurah-curah tak penat dan longlai lagi. Lepas minum, metabolisme meningkat tak lemau lagi. Tahu tak ??

Cinch Tea Shaklee mengandungi matcha green tea, taurina, white tea, rooibos red tea dan red tea yang berfungsi sebagai antioksida, energy booster, metabolism booster, bakar kalori, melarutkan lemak, menghalang penghasilan lemak baru, agen detox yang hebat dan polifenol yang terdapat dalam teh ini dapat memulihkan kerosakan badan yang disebabkan radikal bebas yang boleh mencegah kanser. 

So, Kak Jah, Cik Gayah dan sesiapa sahaja yang perlukan tenaga tambahan di bulan puasa ni, cepat-cepat hubungi saya untuk mendapatkan Cinch Tea hebat ini.

IRA
SID 1191211
016-5392550
ira.arinza@gmail.com

p/s : sekali sekala kena tukar pendekatan dalam penulisan huhuhuhu

No comments:

Post a Comment